Norway
    Valuta:
      Logg inn  /   Opprett konto  
Hjem ::  Personvern

Personvern

På vårt nettsted er målet vårt å gjøre handleservicen trygg, praktisk og omsorgsfull. Våre personvern- og sikkerhetsprogrammer sørger for at alle transaksjoner som er gjort på vår side, er 100% sikre og garantert.


Hvilken informasjon samler vi inn?

De typer personopplysninger som vi samler inn fra deg, vil avhenge av omstendighetene ved innsamling og på hvilken type tjeneste du ber om fra oss. For eksempel, når du ønsker å kjøpe et produkt fra denne nettsiden, kan vi samle inn opplysninger som ditt navn, adresse, leveringsadresse og faktureringsadresse og annen informasjon som er relevant for ditt kjøp.

Vi krever at du har gitt samtykke til innsamling av all informasjon du har gitt oss til bruk i samsvar med denne erklæringen, med mindre du forteller oss noe annet.

 

Hvordan vi samler informasjon

Vi kan samle inn personlig informasjon om deg når du besøker nettstedet vårt, når du behandler oss via e-posten, samler vi ikke personlig informasjon uten ditt samtykke. Vi anser at samtykket ditt er gitt når du fyller ut feltene som er nødvendige for å lette en transaksjon via denne nettsiden.

 

Hvordan bruker vi dine personlige opplysninger

Vi samler vanligvis dine personlige opplysninger til følgende formål:
For å levere produkter du har bestilt fra oss
Å søke din mening om våre produkter, tjenester, markedsføring og nettside.
Noen av personlig informasjon vi samler er viktig for at vi skal kunne identifisere hvem som bruker tjenesten. Andre typer personlig informasjon vi samler, hjelper oss med å utvikle en profil av hvem som bruker vår tjeneste, dette hjelper oss med å tilby produkter som passer til brukerne til dette nettstedet.

 

Offentliggjøring av personlig informasjon til tredjeparter

Vi kan avsløre din personlige informasjon til tredjepart for det formål som informasjonen ble samlet inn eller for relaterte formål, for eksempel for å fullføre en transaksjon på dine vegne eller gi deg et produkt du kjøpte. Vi engasjerer tredjepartsentreprenører til å utføre tjenester for oss som involverer entreprenøren som håndterer personlig informasjon vi har. For eksempel engasjerer vi for tiden tredjepartsentreprenører til:

Lever produkter som er kjøpt fra denne nettsiden

Gi elektronisk pengeoverføringstjenester, behandling av kredittkortkonto og relaterte tjenester
I disse situasjonene er tredjepartsentreprenøren strengt fra å bruke uønsket personlig informasjon om deg, med unntak av det spesifikke formålet vi har levert. Vi kan også avsløre dine personlige opplysninger til ulike rettshåndhevende organer og regjeringer over hele verden for sikkerhets-, toll- og innvandringsformål. Annet enn det ovennevnte, vil vi ikke avsløre dine personlige opplysninger uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig å informere om å forhindre en trussel mot liv eller helse, lov eller lovkrav, som er rimelig nødvendig for å håndheve loven eller nødvendig for å undersøke en mistenkt ulovlig aktivitet.

 

Sikkerhet av dine personlige opplysninger

Vi vil sikkert holde dine personlige opplysninger og vi vil ikke handle, leie eller selge den. Vi vil ta alle fornuftige skritt for å sikre sikker informasjon som vi holder om deg. Personlig informasjon kan lagres både elektronisk på vårt datasystem, Brannmurer, passord, antivirusprogramvare og e-postfiltre kan beskytte all vår elektroniske informasjon.

 

Løse dine bekymringer

Hvis du ønsker å få tilgang til dine personlige opplysninger, klage på brudd på personvernet ditt eller du har spørsmål om hvordan din personlige informasjon er samlet eller brukt, vennligst send din forespørsel, klage eller forespørsel til Kontakt oss. Vi vil svare på spørringen din eller klagen via e-post så snart som mulig.


Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan endre denne personvernerklæringen som våre forretningsbehov eller loven endres. Eventuelle endringer i denne personvernerklæringen vil bli oppdatert på nettstedet vårt, så vennligst besøk denne siden regelmessig for å sikre at du har vår nyeste personvernerklæring.