Norway
    Valuta:
      Logg inn  /   Opprett konto  
Hjem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Vi bruker vanligvis fraktmetoder som USPS, EMS, DHL og så videre for å sende dine bestillinger og sporingsnumrene er tilgjengelige så snart ordrene sendes, og du kan motta bestillingene dine innen 5 til 10 dager. Vennligst kontroller at leveringsadressen din er riktig. Så du kan motta pakken direkte. For tollklaren har vi mange metoder og erfaringer, så pakken er alltid trygg, og 99% av bestillingene er trygge for levering. Ikke bekymre deg, hvis pakken ble sugd av egendefinert, vil vi sende pakken tilbake eller refundere pengene til deg.

Enkel 60-dagers retur
Vi er forpliktet til din total tilfredshet. Hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med ditt kjøp, kan du få full tilbakebetaling av produktprisen og eventuell tilknyttet skatt, innen seksti (60) virkedager etter mottak av varen / varene.
For å motta en kreditt mot en bytte eller en kreditt på din konto, må du være oppmerksom på at alle avkastninger og utvekslinger må være i ny, ubrukt eller ubrukt tilstand med de originale kodene og klistremerkene som er vedlagt. Elementer som anses slitte, brukte, skitne eller manglende koder, vil bli returnert til kjøperen på deres bekostning og ingen refusjon vil bli utstedt.
Internasjonal frakt
Vår butikk har vedtatt den internasjonale fraktløsningen FiftyOne slik at du enkelt kan handle fra og sende til et av landene som er oppført nedenfor. Du kan nå handle på nettstedet vårt i den valgte valutaen din og se hele bestillingsbeløpet, inkludert fraktkostnader, betalingsgebyr når du sjekker ut. Når du har sendt inn bestillingen din, er summen garantert til valutakursindeksert når du bestilte bestillingen. Du vil ikke bli belastet noen ekstra gebyrer ved levering.

Eventuelle spørsmål, vær så snill å husk å email oss!

Nedenfor er tidsrammer for internasjonal frakt:

Amerika

USA Canada (4-10 Business Day)

Brasil (7-10 virkedag)

europeisk

Storbritannia Frankrike Spania Nederland (5-10 virkedag)

Øvrig europeisk union (28 land) (7-15 arbeidsdag)

Aisa

Japan Singapore Hongkong (4-7 Business Day)

Russland (7-10 arbeidsdag)

Oceania

Australia (5-10 virkedag)

New Zealand (7-15 virkedag)

Andre land (10-20 forretningsdag)